Checkout pagina

Op deze pagina kun je je bestelling afronden.

Let op: De verzendkosten van 4,99 zijn eenmalig, ook als je 2 of meer doosjes besteld, dit geldt tot 9 stuks. Leuk om cadeau te doen!

Mocht je er veel meer tegelijk willen, (als relatie of kerstgeschenk?) stuur me een berichtje ajb.

[stof_studiocart_order_form sc_product=”1550″ _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” custom_padding=”50px|155px|50px|155px|true|false” global_colors_info=”{}”][/stof_studiocart_order_form][stof_studiocart_order_form sc_product=”129″ sc_hide_labels=”no” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” width=”100%” custom_padding=”30px|18%|30px|18%|false|false” custom_padding_tablet=”|50px||50px|false|false” custom_padding_phone=”||||false|false” custom_padding_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}”][/stof_studiocart_order_form]

Wat anderen zeggen

Wat ik geleerd heb is voelen, voelen, voelen heeel vaak doen! En daarnaast ga ik mijn grenzen en wensen uitspreken.

Ik zeg JA tegen mezelf! Stresslevel 0 vaker in mijn leven brengen en met volle overgave doen wat goed voelt voor mij!

Ik heb geleerd hoe makkelijk het is om in mn lijf te komen; billen zijn een mooi anker! Zo fijn. Je bevlogenheid is echt aanstekelijk!