Klaar voor een reis naar zelfliefde? Schrijf je in en zet de eerste stap naar een bewuster, liefdevoller leven.

Maak kennis met het “Hart voor Jezelf” programma, een unieke reis voor zorgzame
mensen die willen leren om ook goed voor zichzelf te zorgen. 

Krijg nu toegang tot het programma voor €1 per dag. 

Het “Hart voor Jezelf” Programma 
Dit programma biedt een unieke uitleg over gevoelens, lichaamsbewustwording en zelfliefde, in combinatie met oefeningen en praktische handvatten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke vragen in 12 live zoom calls, 1 keer per maand.

  • Week 1: Lichaamssignalen
  • Week 2: De 4 B’s
  • Week 3: Stress
  • Week 4: Contact met een ander
  • Week 5: Van hard naar hart voor jezelf
  • Week 6: Systemisch denken

Actie prijs: €365 (excl. btw)

Zorgen voor jezelf, herken jij je hierin?

Je negeert jouw grenzen

Je merkt dat je continu jouw eigen grenzen negeert en te veel geeft aan anderen. Hierdoor loop je het risico uitgeput te raken en je eigen behoeften te verwaarlozen.

Je hebt overmatige toewijding aan anderen

Je zet jezelf constant op de tweede plaats en je bent overmatig toegewijd aan anderen. Dit leidt tot vermoeidheid, stress en het gevoel dat je eigen leven aan je voorbijgaat.

Je hebt een gebrek aan zelfzorg

Je beseft je dat je te weinig tijd besteed aan zelfzorg. Het negeren van je eigen welzijn leidt uiteindelijk tot fysieke en emotionele uitputting.

Je ervaart motivatie problemen

Je merkt dat het moeilijk is om gemotiveerd te blijven voor zelfverbetering en persoonlijke groei. Hierdoor heb je het gevoel dat je jouw eigen identiteit verliest in het constant zorgen voor anderen,

Ja, er is een oplossing

Om jou te helpen met deze problemen heb ik het “Hart voor Jezelf” programma opgezet.
Ik help je inzicht krijgen in jouw lichaamssignalen, emoties en hoe je zelfliefde vergroot.

Maak kennis met het “Hart voor Jezelf” Programma

Programma op laptop

Met behulp van dit programma ben je in staat om naar jouw lichaamssignalen te luisteren en zorgvuldig om te gaan met jouw emoties. Hierdoor neemt veerkracht en geluk toe.

  • Leer hoe je de balans tussen geven en ontvangen creëert door je grenzen te stellen.  
  • Leer hoe je je op een gezonde manier kunt toewijden aan anderen zonder jezelf te verliezen.
  • Leer hoe je de motivatie vindt en behoudt om aan jezelf te werken. 

Hoe werkt het?

Het “Hart voor Jezelf” programma rust je uit met inzichten en praktische strategieën om actieve zelfzorg te integreren in je dagelijkse routine, wat essentieel is voor je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Unieke Uitleg

Het programma begint met diepgaande modules die een heldere uitleg bieden over hoe emoties werken, hoe je lichaam signalen geeft en waarom zelfliefde cruciaal is voor welzijn. Het biedt inzichten die vaak niet op deze manier worden benaderd.

Praktische Oefeningen

Het programma is voorzien van praktische toepassingen over de besproken concepten. Dagelijkse oefeningen en handvatten helpen je de theorie in de praktijk te brengen, waardoor je concrete stappen kunt zetten naar positieve verandering.

De Huiswerk Klas

Het programma biedt 12 live zoomsessies waar je de kans krijgt om persoonlijke vragen te stellen. Deze interactieve sessies bieden een platform voor individuele begeleiding, verdieping van inzichten en het delen van jouw ervaringen.

Ontmoet Lot

Mijn naam is Charlotte van der Pluijm.

Ik heb een enorme drive om jou te willen helpen met dat waar ik zelf doorheen geworsteld ben. Mijn werk is gebaseerd op 22 jaar persoonlijke ontwikkeling en 12 jaar revalidatie en re-integratie zorg waar ik duizenden mensen heb begeleid. Ik geef les aan psychologen en artsen over chronische pijn en vermoeidheid, waarbij lichaamsbewustwording, communicatie en zelfliefde grote sleutels zijn.

Niet hard, maar hart voor jezelf 

Ga van het vechten tegen jezelf naar het accepteren van jezelf. 

Maak kennis met het zorgvuldig samengestelde “Ontdek Jezelf” programma dat jou in 6 weken transformeert. Elke doordeweekse dag ontvang je een boeiende video die een specifiek onderwerp belicht, variërend van lichaamssignalen tot stressbeheer en zelfliefde.

Maar dat is niet alles, iedere eerste woensdag van de maand nodig ik je uit voor live zoomsessies, een heel jaar lang. Hier vindt een interactieve Q&A plaats, en je hebt de kans om in tweetallen te oefenen en dieper in te gaan op de materie.

Het beste gedeelte? Het programma blijft jouw eigendom, waardoor je op elk moment toegang hebt tot de waardevolle inhoud. Terugkijken, herhalen en verdiepen, alles op jouw eigen tempo. Ben jij klaar voor deze reis naar zelfontdekking en veerkracht?

Vergroot jouw zelfliefde voor €1 per dag 

Schrijf je nu in voor het “Hart voor Jezelf” programma, een unieke reis voor zorgzame mensen
die verlangen naar zelfzorg en zelfliefde.

“Ik was erbij laatst in jouw Eerste Klas, middenin een hersteltraject vanuit een burn-out en ik vond het zo’n fijne dag! Op weg terug naar huis realiseerde ik me dat ik me in tijden niet zo mezelf heb gevoeld en de realisatie dat ik er als persoon ook nog ergens ben tussen al die gevoelens en emoties… dat was een hele fijne constatering! Dus nogmaals dank voor jouw Eerste Klas, vol voelbare liefde voor de medemens. Die liefde neem ik weer mee richting mezelf.”

Gitta Colenberg 

Tevredenheidsgarantie

Naast de online sessies zijn er 12 zoomsessies waarin de gelegenheid geboden wordt om vragen te stellen. Ik garandeer dat als je persoonlijke hulpvraag niet naar tevredenheid beantwoord wordt, je altijd een individueel gesprek kan inplannen.

Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt het programma?

Het “Hart voor Jezelf” programma duurt 6 weken maar je behoudt een jaar toegang, en elke maand is er 1 live zoom.

Is er een specifieke startdatum of is het een doorlopend programma?

Het programma start doorlopend; je kunt elk moment instappen. Een paar keer per jaar start er een groep; in april, juli, oktober en januari.

Is er een mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding of coaching?

Ja, er zijn 12 live zoomsessies. Je kunt altijd een persoonlijke sessie boeken.

Wat is het verwachte tijdsinvestering voor mij?

De eerste ochtend een uur, daarna elke ochtend minstens een half uur is mijn advies; de rest van de dag gaat het over aandacht en bewustwording.
In totaal verwacht ik max 5 uur per week; dus 30 uur in de eerste 6 weken. In de 6 weken erna een aantal keer een paar minuten per dag.

Zijn er betalingsplannen of kortingen beschikbaar?

Ja, we bieden een maandelijkse betalingsplan en een korting als je het volledige bedrag vooraf betaalt.

Deze wereld heeft veel liefde nodig, en die begint bij jou.

Jouw Reis naar Zelfliefde. Leer de kunst van zelfzorg in een wereld die constant vraagt om voor anderen te zorgen. Dit 6-weekse programma gidst je van zelfstrijd naar zelfacceptatie. Ontdek lichaamssignalen, omarm emoties en verhoog je zelfliefde. Gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise, is dit jouw pad naar balans en geluk.